2014. november 30., vasárnap

Wacken adventi kalendárium

Ma éjfélkor indul a Wacken Open Air fesztivál karácsonyi játéka a www.metaltix.com weboldalon! Az adventi kalendárium ajtajai mögött a 2015-ös fesztivál fellépőinek nevei, kérdések és ajándékok várják a résztvevőket.


2014. november 28., péntek

SOTO - Január 30-án jön ki a debütáló lemez

Ma érkezett a bejelentés, miszerint Jeff Scott Soto új zenekarának első lemeze, az Inside The Vertigo január 30-án jelenik meg az earMusic gondozásában.


Mint ahogy korábban is beszámoltam róla, a SOTO zenekart Jeff jelenlegi szólózenekarának tagjai alkotják, Edu Cominato, BJ, David Z és Jorge Salan. Jeff Scott Soto elmondása szerint, azért is lett a lemez annyira sokoldalú, hiszen zenésztársai is mind a világ különböző részeiről, más-más hatásokkal érkeztek, és ezek alapján született meg a SOTO zenekar stílusa, amely ötvözi a power metalt a progresszív, groove-os gitár témákkal, miközben (legtöbbször) a Jeff által megszokott dallamos énekvezetésre számíthatunk.

2014. november 27., csütörtök

Masters Of Rock, Metalfest - Újabb fellépők a cseh fesztiválokon

A hétvégi Winter Masters Of Rock-on nem csak a júliusi MoR-ra jelentettek be újabb neveket, de a júniusban megrendezésre kerülő pilseni Metalfestre is.

Legutóbb október elején számoltam be a fellépőkről (ezen a linken elolvashatod), azóta mindkét fesztivál több névvel bővítette listáját.