2014. november 28., péntek

SOTO - Január 30-án jön ki a debütáló lemez

Ma érkezett a bejelentés, miszerint Jeff Scott Soto új zenekarának első lemeze, az Inside The Vertigo január 30-án jelenik meg az earMusic gondozásában.


Mint ahogy korábban is beszámoltam róla, a SOTO zenekart Jeff jelenlegi szólózenekarának tagjai alkotják, Edu Cominato, BJ, David Z és Jorge Salan. Jeff Scott Soto elmondása szerint, azért is lett a lemez annyira sokoldalú, hiszen zenésztársai is mind a világ különböző részeiről, más-más hatásokkal érkeztek, és ezek alapján született meg a SOTO zenekar stílusa, amely ötvözi a power metalt a progresszív, groove-os gitár témákkal, miközben (legtöbbször) a Jeff által megszokott dallamos énekvezetésre számíthatunk.

Az album olyan társszerzőket vonultat fel, mint Ozzy ex-gitárosa, Gus G., Jason Bieler a Saigon Kick-ből, az Adrenailne Mob-os Mike Orlando, Joel Hoekstra, akit a Night Ranger-ből  és a Trans-Siberian Orchestra-ból ismerhettünk meg, de nemrégen csatlakozott a David Coverdale-vezette Whitesnake-hez is. Casey Grillo (Kamelot), Connor Engstrom, Tony Dickinson, Leo Mancini, Hugo Mariutti és Gary Schutt szintén kivette részét az album elkészítéséből.

Természetesen az album megjelenése után a srácok turnéra is indulnak, azonban a koncertek részleteiről egyelőre nem tájékoztatták a rajongókat.


Inside The Vertigo
1. Final Say
2. The Fall
3. Wrath
4. Break
5. Narcissistically Yours
6. End Of Days
7. Inside The Vertigo
8. When I'm Older
9. Trance
10. Jealousy
11. Karma's Kiss
12. Fall To Pieces

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése