2014. szeptember 25., csütörtök

Masters Of Rock - Már 14 fellépő neve ismert

Egyre csak gyarapodik a cseh Masters Of Rock fesztiválon fellépők listája, annak ellenére, hogy az eddigi években decemberig kellett várni az első nevekre.


Korábban már beszámoltam Nektek hét zenekarról (Sonata Arctica, Powerwolf, Gotthard, Kamelot, Blues Pills, Crematory, Septicflesh), akik már biztosan ott lesznek 2015-ben Vizovice-ben. Azóta újabb hét nevet tettek közzé a szervezők.

Ígéretéhez híven a Krokus is szerepel a listán, reméljük 2015-ben nem jön közbe semmi, és bepótolhatják az idei elmaradt koncertet. A holland thrash/death metalt játszó Legion Of The Damned is visszatér jövőre a Masters Of Rock színpadára. A melodikus death metal vonalat 2015-ben a dán Mercenary fogja képviselni. A szimfonikus metal rajongóinak a Xandria-t hozzák el a szervezők, míg a gótikus vonalat a Lacrimas Profundere fogja erősíteni.

A német Lacrimas Profundere

Az idei Unisonic koncert után újra visszatér a cseh városkába Kai Hansen is, igaz jövőre a Gamma Ray élén láthatjuk majd. Valamint Ozzy volt gitárosa, Gus G. is helyett kapott a fellépők között.


Masters Of Rock (július 9-12)
fellépők (betűrendben): Blues Pills, Crematory, Gamma Ray, Gotthard, Gus G., Kamelot, Krokus, Lacrimas Profundere, Legion Of The Damned, Mercenary, Powerwolf, Septicflesh, Sonata Arctica, Xandria

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése