2014. szeptember 30., kedd

Októberi koncertajánló - 1. rész

Rage - 10.01.
A Rage zenekar idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, a jubileumi turné során a budapesti A38-as hajó színpadán is fellépnek. A Peavy Wagner vezette együttes előtt két szintén német együttes mutatkozik be: a Tri State Corner és a Lion Twin.




Crucified Barbara - 10.01.
Az In The Red turné során érkezik hazánkba a négy svéd vadmacska, akik megmutatják, hogy az igazi rock&roll érzés nem csak a férfiak kiváltsága. Ezt talán az a tény is erősíti, hogy a csajok a turné során a headliner szerepét töltik be, így egy teljes műsort élvezhetnek végig a koncertre látogatók. A bulinak a Dürer Kert ad helyet, a csajok előtt a Supercharger és a Junkstars melegíti be a közönséget.
További infók az estével kapcsolatban itt.




Discharge - 10.03.
A brit hardcore punk legenda október 3-án ad koncertet a Club 202-ben. A Discharge nemcsak az egész punk színteret határozta meg, de befolyásolta a grindcore és a thrash metal fejlődését is. Olyan zenekarok emlegetik a Disharge nevét a hatásaik között, mint a Metallica, az Exoudus, a Slayer, a Napalm Death vagy a Bathory. Az estét a magyar Kretens zenekar nyitja meg.




Budapest Music Expo - 10.3-5.
Nemzetközi Audiovizuális és Zenei Kiállítás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A három nap alatt rengetek kiállító várja az érdeklődőket, a standoknál szinte minden hangszert ki lehet próbálni. Emellett különböző zenés bemutatók és előadások várják a helyszínre érkezőket.
További információkat és a részletes programot itt tekintheted meg.



W:O:A Roadshow - 10.06.
Európa legnagyobb metal fesztiválja, a Wacken Open Air idén is elindítja roadshow-ját, amely október 6-án Magyarországra érkezik. Az est folyamán fellép az olasz dallamos death metalt játszó Graveworm, a német modern metal zenekar, az Emergency Gate, a szintén német Tenside és az indiai Kryptos zenekar. A roadshownak a Dürer Kert ad helyet, a négy zenekarra való tekintettel korai kezdéssel számoljatok. Aki bemutatja a szeptember 28-i In Flames koncertjegyét, az féláron, 1499 forintért vehet részt a bulin.



Folytatás következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése