2014. szeptember 15., hétfő

Masters Of Rock - Újabb zenekart jelentettek be

Jövőre július 9. és 12. között rendezik meg a Masters Of Rock fesztivált a csehországi Vizovicében. A korábbi évekkel ellentétben már megkezdték a jegyárusítást (szeptember végéig 900 CZK, 37 EUR), és a zenekarok bejelentésével sem vártak a Winter MoR-ig.


Hét zenekarról már biztosan tudhatjuk, hogy ott lesznek a 2015-ös Masters Of Rock fesztiválon. A Powerwolf a szombati nap headlinere lesz, a fesztivál előtti napokban adják ki majd az új stúdióalbumukat, így az új dalokat először a cseh fesztiválon lehet majd hallani. A német vérfarkasok extra látványelemekkel is készülnek, hiszen a koncertet rögzíteni is fogják, ami később DVD formátumban kerül a boltokba.


A Sonata Arctica egy különleges "Ecliptica" showval készül, hiszen az említett albumot jövőre lesz 15 éves. A Kamelot is újra visszatér a MoR színpadára, ráadásul egy új lemezzel, ami várhatóan márciusban-áprilisban került a boltokba.

2015-ben többek között fellép a Blues Pills is, akik nemrég jelentették meg debüt albumukat, mellettük biztos fellépő még a görög Septicflesh és a német Crematory is. A mai nap folyamán pedig bejelentették a Gotthard-ot is.


Csehországban a Masters Of Rock mellett minden évben megrendezik a Metalfest Open Airt is Plzenben, a jövő évi dátum 2015. június 5-7. Az eddigi biztos fellépők: Arch Enemy, Overkill, Equilibrium, Unleashed, Battle Beast, Visions Of Atlantis.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése