2014. október 1., szerda

Keep Wiseman Alive VIII.

Már eddig is tudhattuk,  hogy az idei Keep Wiseman Alive koncertsorozat egyik fellépője a svéd The Poodles lesz, akik eddig mindössze egyszer adtak koncertet Magyarországon, 2007-ben a HammerFall vendégeként mutattak be hat dalt a közönségnek. Most hét év után visszatérnek Budapestre egy teljes műsorral, amely keretében méltóképpen bemutatkozhatnak a hazaiaknak. Néhány hete azonban a zenekar bejelentette, hogy a basszusgitárosuk, Pontus kilép a bandából, így már Budapestre is az új bőgőssel érkeznek.


Korábban már arról is beszámoltam, hogy Fabio Lione idén tényleg színpadra lép az este folyamán, a Wisdommal együtt készülnek néhány meglepetésre. Ezzel a vendégszerepléssel Fabio a tavalyi elmaradt Vision Divine koncertet próbálja orvosolni.


És néhány nappal ezelőtt a nyitózenekar nevére is fény derült! Az osztrák Dragony fogja bemelegíteni a koncerte látogatókat. A Dragony annak idején még The Dragonslayer Project néven kezdte pályafutását, felléptek pl. az osztrák Metalfesten is, illetve az évek folyamán több neves zenekar előtt is játszottak. Az együttes énekese, Siegfried pedig egyben a Visions Of Atlantis férfi vokálos posztját is betölti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése