2014. október 12., vasárnap

Apocalyptica - Jövő őszre halasztják az áprilisi koncertet!

A finn csellisták nemrég jelentették be, hogy a 2015-ös tavaszi európai turnét őszre halasztják, így az április 11-i budapesti koncertet is elnapolják. Ennek hivatalos oka az új lemez körüli teendők, amely a vártakkal ellentétben valószínűleg csak tavasszal fog megjelenni. Egyébként a srácok örömmel adták hírül, hogy az album producere a Grammy-díjas Nick Raskulinecz lesz, aki eddig többek között a Foo Fighters, a Deftones és a Mastodon zenekarokkal dolgozott együtt.

A zenekar nemrég megérkezett Nashville-be, ahol a szerzői és rögzítési munkák folynak. Nick Raskulineczen kívül velük van Franky Perez is, aki az új album dalait fogja felénekelni.


Azonban a turné elhalasztásával egyidejűleg az is kiderült, hogy az Apocalyptica 2015 tavaszán a Sixx:AM amerikai turnéján működik közre. Ápilis 11-én (amikor a magyarországi koncert lett volna) éppen Los Angelesben fognak játszani. Ezek után mindenki döntse el maga, hogy tényleg a lemez miatt halasztották-e el az európai koncerteket, vagy csak ez az amerikai turné nagyobb lehetőségnek bizonyult-e...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése