2014. október 21., kedd

Októberi koncertajánló - 3. rész

Anathema - 10.23.
A liverpooli progresszív rock banda visszatér Magyarországra október 23-án a Satellites Over Europe turné keretében. A koncertsorozaton a csapat a legújabb albumát, a Distant Satellites-t mutatja be a nagyközönségnek. A koncertet az A38-as hajón rendezik meg, előzenekarként az osztrák Mother's Cake játszik.




Hooligans - 10.25.
A Hooligans október 25-én visszatér  a Barba Negra Music Clubba, ahol legutóbb februárban adtak koncertet. Az akkori bulira sokan nem fértek be, így a szervezők gondoskodtak egy újabb lehetőségről. A mostani koncertet a huligánok két órásra tervezik. Kapunyitás nyolc órakor, fél kilenctől vendégzenekar, a Hooligans tízkor kezd.




Helmet - 10.25.
A Helmet zenekar egy exkluzív turné keretében érkezik a Dürer Kertbe október 25-én. A csapat teljes egészében előadja az 1994-ben megjelent, azaz az idén húsz éves Betty c. lemezét.
További információk a Dürer Kert weboldalán.



Accept - 10.26.
Két év után a német Accept újra visszatér a PeCsa-ba október 26-án, méghozzá a Blind Rage c. legújabb lemezével. Kapunyitás várhatóan hét órakor lesz, az előzenekar, a Damnations Day 19:30-kor, az Accept 20:40-kor kezd.




Circle II Circle - 10.30.
Az amerikai Circle II Circle zenekart annak idején a Savatage egykori énekese, Zachary Stevens és Dan Campbell alapította 2001-ben. Az együttes idén újra az öreg kontinensen turnézik, ám sajnos budapesti dátum nincs a koncertlistán. Azonban a zenekar október 30-án az osztrák fővárosban játszik a Spellbast és a To Be Continued társaságában. A koncertet az Aera-ban rendezik meg, kapunyitás várhatóan hét órakor lesz.




After The Burial - 10.30.
Az After The Burial három éve még a Suicidal Silence előzenekaraként jutott el Magyarországra, tavaly a Rockmaratonon léptek fel, idén pedig végre főzenekarként térhetnek vissza az A38-as hajó színpadára. Az este folyamán fellép még az angol Monuments, az ausztárl Circles és a lengyel Tides From Nebula.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése