2014. október 13., hétfő

Októberi koncertajánló - 2. rész


Kiss Forever Band - 10.17.
A Kiss Forever Band, Európa legjobb KISS tribute zenekara október 17-én adja 19. születésnapi koncertjén a Barba Negra Music Clubban az Asphalt Horsemen kíséretében. Kapunyitás nyolc órakor, az Asphalt Horsemen háromnegyed kilenckor, a KFB tízkor lép színpadra, a koncertek után buli hajnalig!



II. Folk-Rock Maraton - 10.18.
Október 18-án kerül megrendezésre a II. Folk-Rock Maraton a Dürer Kertben. A kisteremben ad koncertet a Huntroll, a Jolly Jackers, az Elanor, az Ankh, a Lies Of The Machine, míg a nagyteremben a Kylfingar, a Niburta, a The Moon And The Nightspirit, a Dalriada, a Virrasztók és a LochNesz játszik majd. Kapunyitás 17 órakor, a belépő mindössze 2500 Ft lesz. A 16 éven aluliak csak felnőtt kísérővel látogathatják a koncertet!
További részletek, pontos kezdések itt!



Hollywood Rose - 10.18.
A Hollywood Rose (Guns N' Roses tribute band) születésnapi koncertet ad október 18-án a Club 202-ben. Előzenekarként a Fullstop játszik, az este különleges vendége pedig Szirota Jennifer lesz.



Deathstars - 10.20.
A svéd glam-goth-metal banda, a Deathstars újra Magyarországra érkezik, méghozzá a Claws Through Europe Tour keretében, amelynek során az új lemezüket, a The Perfect Cult-ot mutatják be a nagyközönségnek. Lehetőség van VIP-jegy vásárlására is, amellyel meghallgathatod a sound-check-et, találkozhatsz a zenekarral, közös fényképet készíthetsz velük, aláírásokat gyűjthetsz, és egy ajándékcsomagot is kaphatsz, amelyben egy pólót, felvarrót és egyéb érdekességeket találhatsz.
További infókat itt találsz.






Folytatás következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése